Καμία ανησυχία για την καταπολέμηση του δάκου, διαβεβαιώνει ο γ.γ. του ΥπΑΑΤ κος Αντώνογλου

Τη διαβεβαίωση ότι το πρόγραμμα δακοκτονίας θα διενεργηθεί κανονικά, έλαβαν από τον γ.γ. Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αντώνογλου, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, κ. Βαρδάκης, Λασιθίου κ. Θραψανιώτης, Χανίων κ. Μπαλωμενάκης και Φθιώτιδας κ. Καραναστάσης.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, τόσο με τον Υπουργό όσο και με τον γ.γ. κ. Αντώνογλου, ο τελευταίος διαβεβαίωσε τους Βουλευτές ότι έχουν ληφθεί τα μέτρα για την εξασφάλιση των φαρμάκων για την δακοκτονία. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Κουκιαδάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα, τον διαβεβαίωσε οτι έχει ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τους προσωρινούς αναδόχους, ενώ έλαβε και εκείνος την διαβεβαίωση ότι τα φάρμακα είναι αρμοδιότητα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι εξασφαλισμένα.

Ο κ. Αντώνογλου, διαβεβαίωσε τους Βουλευτές ότι αύριο Τετάρτη, θα γίνει συνάντηση του ίδιου με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών για καλύτερη συνεννόηση και την απρόσκοπτη διενέργεια του προγράμματος δακοκτονίας 2017.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]