Στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου ο Μ. Θραψανιώτης για θέματα της περιοχής

Στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου ο Μ. Θραψανιώτης για θέματα της περιοχής

Ζητήματα αιχμής, που σχετίζονται κυρίως με τον ηλετροφωτισμό της νήσου Σπιναλόγκας, το θέμα της περαιτέρω αναβάθμισης των σπουδών της ΑΣΤΕΚ, της παραχώρησης δημόσιων κτιρίων στο δήμο, αλλά και το επίμαχο θέμα της διαχείρισης του νερού, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε σήμερα στο Δήμο, ο Δήμαρχος
Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον βουλευτή Λασιθίου κ. Μανόλη Θραψανιώτη.

“Έχουμε συναντίληψη σε πολλά ζητήματα, αφού είμαστε και οι δυο άνθρωποι της Τ.Α…”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην παραπάνω συνάντηση, υπογραμίζοντας ότι : έγινε μια ειλικρινής συζήτηση αναφορικά με τα ζητήματα της Γ/θμιας εκπαίδευσης στο Λασίθι, ενώ ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της οργάνωσης “summer school” στην περιοχή.

Ο κ. Ζερβός, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην ανησυχία που υπαρχει για το θέμα διαχείρισης νερού, επιβεβαίωσε ότι η παρέμβαση του κ. Θραψανιώτη, οδήγησε στην ένταξη του έργου της τηλεμετρίας της ΔΕΥΑΑΝ σε πρόγραμμα του υπουργείου.

“Προέρχομαι από τον χώρο της Τ.Α. Επιδιώκω να υπάρξουν άμεσες λύσεις σε θέματα που ταλανίζουν το Νομό Λασιθίου…”, τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λασιθίου κ. Μανόλης Θραψανιώτης, ο οποίος αναφερόμενος ιδιαίτερα στα ζητήματα της Γ/θμιας εκπαίδευσης, με αφορμή μάλιστα και την συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υφυπουργό Παιδείας κ Φωτάκη (25/3), χαρακτήρισε ώς πρωταρχικό στόχο, την αναβάθμιση των σπουδών της ΑΣΤΕΚ, αλλά και επιβεβλημένη την σύνδεση της με το παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, ώστε να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Αναφορικά με την παραχώρηση Δημόσιων κτιρίρων και συγκεκριμένα του Ειρηνοδικείου Αγ. Νικολάου, ο κ. Θραψανιώτης διευκρίνισε ότι το συγκκριμένο ακίνητο ανήκει στο Υπ. Οικονομικών, με το οποίο υπάρχει μια διαρκής επαφή.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]