Χαιρετισμός Μανόλη Θραψανιώτη στο ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου

Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Λόγω των κοινοβουλευτικών μου υποχρεώσεων όμως βρίσκομαι εκτός Κρήτης.

            Σας στέλνω έναν εγκάρδιο χαιρετισμό  και εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά καλή χρονιά, με υγεία ψυχική και σωματική.

            Είναι γεγονός ότι αυτή η σημαντική δομή στον τόπο μας, συνδέοντας την τοπική οικονομία με τη γνώση και την κατάρτιση, βοηθά και στην ανάπτυξη και στην αντιμετώπιση της ανεργίας, και ταυτόχρονα δίνει σε σας ένα σημαντικό εργαλείο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, με τις γνώσεις και τα προσόντα που αποκτάτε. 

            Γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν, πολλά απ’ αυτά κρατούν από χρόνια, όμως και η δική μας  κυβέρνηση δεν μπόρεσε να τα αντιμετωπίσει συνολικά. Γνωρίζω τον κόπο και τις προσπάθειες που καταβάλλετε  όλοι, από τα στελέχη της διοίκησης και τους εκπαιδευτές μέχρι τους σπουδαστές για να πετύχετε υψηλού επίπεδου κατάρτιση. Τώρα που ολόκληρο το σύστημα της επαγγελματικής εκπαίδευσης εκσυγχρονίζεται και ενισχύεται, πρέπει και τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης να παίξουν το δικό του ρόλο.

            Με την συνεργασία μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

            Και πάλι καλή χρονιά σε όλους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]