Μ. Θραψανιώτης: «Ακατανόητη και εκδικητική για την δημόσια εκπαίδευση η απόφαση της υπουργού παιδείας»

Την ακόλουθη δήλωση για την απόφαση αναστολής των νέων Πανεπιστημιακών Τμημάτων έκανε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης:

Ακατανόητη και εκδικητική για την δημόσια εκπαίδευση η απόφαση της υπουργού παιδείας να αναστείλει την λειτουργία 37 νεοϊδρυθέντων πανεπιστημιακών τμημάτων μεταξύ των οποίων και του ΕΛΜΕΠΑ.

Η απόφαση αυτή δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ  όπως προσπαθούν να δικαιολογηθούν με ασύστολα ψέματα και αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται αλλά ενάντια στην Δημόσια εκπαίδευση.
Σε ότι αφορά τον νομό μας αποδεικνύεται για άλλη μια φορά τι είδους ανάπτυξη  μας επιφυλάσσουν..
Με νομοθετημένες  και χωροθετημένες δυο εμβληματικές Σχολές: Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  στον Άγιο Νικόλαο και Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, αποτελεί προσβολή για τον Λασιθιώτικο Λαό να επικαλείται η κ Υπουργός προεκλογική σκοπιμότητα.

Τελικά το τι είδους ανάπτυξη επιφυλάσσουν στο νομό φάνηκε από την σπουδή για την έγκριση των ΒΑΠΕ. Πολύ φοβούμαι ότι τα χειρότερα δεν έχουν έλθει ακόμα

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]