Υπογραφή της σύμβασης για την μελέτη του « Κέντρου φυσικής Ιατρικής και αποκατάστασης στην Νεάπολη»

Σημαντική στιγμή η υπογραφή της σύμβασης για την μελέτη του « Κέντρου φυσικής Ιατρικής και αποκατάστασης στην Νεάπολη», στην περιφέρεια Κρήτης με την παρουσία πολλών εκπροσώπων του νόμου και της τοπικής κοινωνίας της Νεάπολης .
Μια ιδέα που ξεκίνησε ,όπως τονίστηκε το 2004, δρομολογήθηκε ουσιαστικά το 2015 όπως τόνισε ο Γιάννης Δαμιανάκης εκπρόσωπος του συλλόγου Φίλων του παιδιού Κρήτης » , ενώ το Φεβρουάριο του 2017 εγκρίθηκε ο οργανισμός λειτουργίας , απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία του «Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και αποκατάστασης»
Ο βουλευτής Μανόλης Θραψανιωτης στην τοποθέτηση του τόνισε .
Η υπογραφή της σύμβασης για την μελέτη 
« του Κέντρου φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Νεάπολης , αποτελεί σημαντικό και ουσιαστικό βήμα για την δημιουργία του Κέντρου.
Ένα σημαντικό έργο για την περιοχή , πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας , η ολοκλήρωση του οποίου θα συμβάλει στην αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου.
Τόνισε επίσης ότι με την δημιουργία του ΕΛΜΕΠΑ στο Λασίθι , την σχολή ΣΦΑΑ, στον Αγ. Νικόλαο , της Φυσικοθεραπειας στην Ιεράπετρα και το τμήμα Διατροφής στην Σητεία μπορούν σε συνδυασμό με τον τουρισμό , να δώσουν ώθηση στην αναπτυξιακή 
προοπτική του νομού . 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην δυνατότητα αξιοποίησης των αποθεματικών του κληροδοτήματος και την συμβολή του για την ολοκλήρωση του κέντρου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]