Συνέντευξη του Βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη στο Λατώ fm

Για την ερώτηση που απηύθυνε μαζί με 12 ακόμη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην υπουργό Παιδείας σχετικά με την έναρξη λειτουργίας των νέων Τμημάτων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και για όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στη ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης.

«Η ζωή συνεχίζεται και ανάμεσα στα προβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν, είναι και αυτό της αναστολής των νεοεισαχθέντων πανεπιστημιακών τμημάτων στο Λασίθι, για αυτό το λόγο καταθέσαμε την ερώτηση στην υπουργό.

Βάσει του νόμου με τον οποίο ιδρύθηκε το ΕΛΜΕΠΑ, μέχρι τις 30 Απριλίου οι πρυτανικές αρχές έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να υποβάλλουν το πρόγραμμα για τα τμήματα σπουδών για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, η οποία ήταν για την σχολή φυσικής αγωγής και αθλητισμού το ’20-’21 και για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας το ’21- -22.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]