Η αγωνία Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου και Ρόδου

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ Δωδεκανήσου Σαντορινιός Νεκτάριος, Λασιθίου Θραψανιώτης Εμμανουήλ καιΗρακλείου Βαρδάκης Σωκράτης κατέθεσαν αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου και Ρόδου, μέσα από την οποία αναδεικνύονται για άλλη μια φορά τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην Δημόσια Τουριστική εκπαίδευση.

Θέτουν αγωνιώδη ερωτήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον σπουδαστών και εκπαιδευτικών και ζητούν την υλοποίηση των προεκλογικών και μετεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης.

Ακολουθεί η αναφορά των Βουλευτών και επισυνάπτεται η επιστολή των εκπαιδευτικών.

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Πρωθυπουργό,

Την Υπουργό Παιδείας,

Τον Υπουργό Τουρισμού

Θέμα «Γιατί καθυστερεί η υλοποίηση των δεσμεύσεων για αναβάθμιση και ενίσχυση της Δημόσιας Τουριστικής εκπαίδευσης;»

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ Δωδεκανήσου Σαντορινιός Νεκτάριος, Λασιθίου Θραψανιώτης Εμμανουήλ καιΗρακλείου Βαρδάκης Σωκράτης καταθέτουν αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου και Ρόδου στην οποία εκφράζονται οι ανησυχίες τους και οι προβληματισμοί τους, για την καθυστέρηση υλοποίησης τόσο των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης όσο και της προσωπικής δέσμευσης μετεκλογικά του Πρωθυπουργού για αναβάθμιση και ενίσχυση της Τουριστικής Εκπαίδευσης. Οι ερωτήσεις τους δείχνουν την έντονη και δικαιολογημένη ανησυχία τους για το πότε και αν θα λυθούν διαχρονικά προβλήματα όπως, «γιατί δεν έγινε πράξη η ανωτατοποίηση των Α.Σ.Τ.Ε Κρήτης και Ρόδου; (οι μόνες σχολές στο μηχανογραφικό που παραμένουν στην ανώτερη βαθμίδα)». Γιατί οι σπουδαστές των σχολών αυτών δεν έχουν τα βασικά φοιτητικά δικαιώματα; Γιατί το πτυχίο τους υποβαθμίζεται συνεχώς; Γιατί οι εκπαιδευτικοί στις σχολές αυτές αποκλείονται από κάθε εξέλιξη;

Με την επιστολή τους ζητούν το αυτονόητο. Την υλοποίηση των εξαγγελιών και των δεσμεύσεων ώστε να λυθούν τα χρόνια προβλήματα σπουδαστών και καθηγητών των Α.Σ.Τ.Ε

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

ΑΘΗΝΑ 29/12/2020

Οι καταθέτοντες Βουλευτές

Σαντορινιός Νεκτάριος

Θραψανιώτης Μανόλης

Βαρδάκης Σωκράτης

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]