ΑΝΑΦΟΡΑ Για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Θέμα : « Σημαντικά προβλήματα για τους Ο.Ε.Β. από την αδυναμία σύγκλησης Γενικών Συνελεύσεων».

Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης, καταθέτει αναφορά την επιστολή του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Π.Ο.Υ.Ο.Ε.Β.) με Θέμα «Σύγκλιση Γενικών Συνελεύσεων ΟΕΒ και εκτέλεση προϋπολογισμών». Η λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχει προκαλέσει δυσχέρειες, όσον αφορά την απαιτούμενη σύγκληση των γενικών συνελεύσεων των ομοσπονδιών, με αποτέλεσμα η μη κύρωση των Προϋπολογισμών και Απολογισμών τους, να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των Ο.Ε.Β. Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία εκφράζει την ανησυχία της, καθώς χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις καμία δαπάνη δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί, με ολέθριες συνέπειες για μια σειρά απαραίτητων αρδευτικών και στραγγιστικών έργων, καθώς και την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού. Είναι απαραίτητη η ανάληψη κυβερνητικής πρωτοβουλίας με την εφαρμογή νομοθετικής ρύθμισης, σύμφωνα με την οποία, όσο βρίσκονται σε ισχύ περιοριστικά μέτρα, θα μπορούν οι Οργανισμοί να υλοποιήσουν τους Προϋπολογισμούς των Διοικητικών τους Συμβουλίων. Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]