Αναφορά της επιστολής του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κρήτης για μεταφορά αδιάθετων πόρων

Αναφορά προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών, κατατέθηκε σήμερα 3.2.2021 από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, κ. Μανόλη Θραψανιώτη, την οποία συνυπογράφουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κρήτης. Αφορά την επιστολή του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κρήτης που ζητά την επανεξέταση του προϋπολογισμού για τις κατηγορίες περιφερειών σε μετάβαση και την ένταξη, με μεταφορά αδιάθετων πόρων ώστε να χρηματοδοτηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.

Αναλυτικά η Αναφορά:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον Υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών

Θέμα:  “Αύξηση του προϋπολογισμού προγράμματος « ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ» για τις κατηγορίες περιφερειών σε μετάβαση.”

 Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Θραψανιώτης Μανόλης καταθέτει αναφορά την επιστολή του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κρήτης, με την οποία ζητά την επανεξέταση του προϋπολογισμού για τις κατηγορίες περιφερειών σε μετάβαση και να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.

Με δεδομένο ότι στις  λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες ο προϋπολογισμός είναι ετεροβαρώς μεγαλύτερος υπάρχει το ενδεχόμενο μη απορρόφησης του, θα μπορούσε να γίνει μεταφορά πόρων σε περιφέρειες με υψηλότερη απορροφητικότητα όπως αυτή της Κρήτης.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά

Αθήνα 3-2-2021

Ο καταθέτων Βουλευτής

Θραψανιώτης Μανόλης

Βαρδάκης Σωκράτης

Ηγουμενίδης Νίκος

Μαμουλάκης Χαράλαμπος

Ξανθός Ανδρέας

Πολάκης Παύλος

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]