Ερώτηση για την Αδικαιολόγητη εξαίρεση των φοιτητών των ΑΣΤΕ από τη χορήγηση επιταγών «vouchers»

 Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης κατέθεσε ερώτηση, την οποία συνυπογράφουν 26 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  προς τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Οικονομικών, Επικρατείας και Τουρισμού, με θέμα την αδικαιολόγητη εξαίρεση των φοιτητών των Ανώτερων Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΑΣΤΕ) από τη χορήγηση επιταγών «vouchers» αξίας 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

Οι Βουλευτές επισημαίνουν την ανακολουθία των εξαγγελιών της Κυβέρνησης περί άμεσης ανωτατοποίησης των ΑΣΤΕ, τη  στιγμή που με την απόφαση εξαίρεσης των σπουδαστών τους από το πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας, ακυρώνουν τις δεσμεύσεις τους. Με αυτό τον τρόπο ενισχύονται οι αποκλεισμοί και οι ανισότητες στην εκπαίδευση και απογοητεύονται οι φοιτητές των ΑΣΤΕ και οι οικογένειές τους. Αν δεν αφορά χονδροειδή παράλειψη ή αβλεψία των αρμόδιων φορέων η συγκεκριμένη εξαίρεση, τότε αποτελεί μέρος μιας αντίληψης που θεωρεί τους σπουδαστές των ΑΣΤΕ, σπουδαστές δεύτερης κατηγορίας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]