Αναφορά Θραψανιώτη Για Κατάργηση Υποθηκοφυλακείων

Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατέθεσε αναφορά προς τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δικαιοσύνης την Επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου σχετικά με την προοπτική άμεσης κατάργησης των άμισθων Υποθηκοφυλακείων Λασιθίου από 1/2/2022.

            Η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική κατάργησης υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους πολίτες, χωρίς να έχουν υπάρξει τα μέσα και οι προϋποθέσεις που θα τις υποκαταστήσουν.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθεί η Αναφορά:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ.κ Υπουργούς

– Ψηφιακής Διακυβέρνησης

– Δικαιοσύνης

Θέμα:  «Κατάργηση των άμισθων Υποθηκοφυλακείων του Νομού Λασιθίου»

Ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Μανόλης Θραψανιώτης καταθέτει  αναφορά την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου στην οποία αναφέρεται ότι: «μέσω φημών και ανεπίσημων πληροφοριών φαίνεται να επισπεύδεται από 1/2/2022 η κατάργηση των άμισθων Υποθηκοφυλακείων και η ενσωμάτωση τους στο Κτηματολογικό Γραφείο Αγίου Νικολάου».

Ζητούν από τους αρμόδιους Υπουργούς να επανεξετάσουν τα δεδομένα, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του νομού Λασιθίου τόσο με την διασπορά των εμπλεκομένων επαγγελματιών στα τέσσερα αστικά κέντρα, όσο και με το χάος και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια ξαφνική κίνηση, όπως αυτή  της  κατάργησης των Υποθηκοφυλακείων.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή

Παρακαλούμε για την απάντηση, τις σχετικές ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 9/12/2021

Ο καταθέτων Βουλευτής

 Θραψανιώτης Εμμανουήλ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]