Επιστολή του Βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη προς ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για το κλείσιμο στο Μακρύ Γιαλό

Κον   Αντώνιο Βαρθολομαίο

Διευθύνοντα Σύμβουλο ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

12/1/2022

            Αξιότιμε κ. Βαρθολομαίε,

            Παίρνω την  πρωτοβουλία να σας απευθύνω έκκληση μέσω της επιστολής μου αυτής, καθώς δέχτηκα πολλές διαμαρτυρίες, έπειτα από την απόφαση της τράπεζας της 31/12/2021, να  κλείσει  το κατάστημα  της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας.

            Απόφαση που έχει αναστατώσει τους  κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν να  “τιμωρούνται ”  για μία ακόμα φορά, έπειτα από την διχοτόμηση της πόλης τους, και να δημιουργούνται προβλήματα στην εξυπηρέτηση τους, καθώς το υποκατάστημα της τράπεζας σας είναι το μοναδικό που έχει απομείνει στην πόλη τους.

            Η απόφαση αυτή τους αναγκάζει να μετακινούνται είτε προς την Ιεράπετρα είτε προς την Σητεία, για τραπεζικές συναλλαγές οι οποίες δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω ΑΤΜ.

            Παρακαλώ λοιπόν θερμά, όπως επανεξετάσετε την απόφαση σας αυτή υπέρ των κατοίκων, καθώς η λειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζας είναι ζωτικής σημασίας και  οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μέτοχοι της.

            Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση

Μανόλης Θραψανιώτης,

Ιδρυτικό μέλος και  Μέτοχος  της ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]