????????????????????????????????????

Ενοχλούνται όταν τους θυμίζουν τα “έργα” τους!

Ενοχλήθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης αλλά και οι υποστηρικτές του, όταν στην τελετή λήξης του διεθνούς αγώνα ποδηλάτου που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  επεσήμανε:

            “…τη σημασία του αθλητισμού και της ποδηλασίας, την συμβολή τους στην σωματική και ψυχική υγεία  των πολιτών”, τονίζοντας  “πόσο σημαντικά θα συνέβαλε η λειτουργία της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΦΑΑ) στον Άγιο Νικόλαο”, προσθέτοντας ότι “η Κρήτη την δικαιούται και ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να την στηρίξει”.

            Ο κ. Υφυπουργός προσπάθησε να αποποιηθεί την ευθύνη για την άδικη και προκλητική “αναστολή” – κατάργηση της ΣΦΑΑ που είχε ιδρύσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Νικόλαο, “πέταξε την μπάλα στην εξέδρα”, λέγοντας ότι είναι θέμα του Υπουργείου Παιδείας.

            Από την απάντηση του κ. Υφυπουργού μπορούν να βγουν δυο συμπεράσματα:

            Είτε δεν θεωρεί  ότι η Κρήτη πράγματι δικαιούται μια τέτοια σχολή (σαν Κρητικός Βουλευτής και Υφυπουργός Αθλητισμού δεν νομίζουμε ότι το ασπάζεται), είτε ότι κριτήριο για τις κυβερνητικές αποφάσεις δεν είναι η εξυπηρέτηση των κοινωνικών συμφερόντων αλλά των ιδιωτικών (βλέπε εξίσωση πτυχίων κολεγίων με αυτά των πανεπιστημίων, υποβάθμιση της ΑΣΤΕΚ κ.ά.). Και ενοχλούνται ιδιαίτερα όταν τους το θυμίζουν.

            Η αθλητική κοινότητα της χώρας έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπέρ της λειτουργίας της  ΣΦΑΑ στον Άγιο Νικόλαο. Η τοπική κοινωνία την υποστήριξε, ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση. Η “αναστολή” – κατάργηση λειτουργίας της από την κυβέρνηση της ΝΔ, παρά τις ψευδείς και παραπλανητικές διαβεβαιώσεις στην αρχή, λειτουργεί υπονομευτικά για την ανάπτυξη του τόπου.

            Η λειτουργία των σχολών, που έχουν θεσμοθετηθεί στο πλαίσιο του ΕΛΜΕΠΑ στο νομό  Λασιθίου, είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, την επομένη των εκλογών, αν του δοθεί η εντολή από τον Ελληνικό Λαό.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]