Κοινοβουλευτική Αναφορά της επιστολή του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών του νομού Λασιθίου

Ο Βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το Υπουργείο Οικονομικών, την επιστολή του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών του νομού Λασιθίου με θέμα την παράταση υποβολής δηλώσεων φορολογίας Εισοδήματος.

Η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας στην υποβολή δηλώσεων φορολογίας Εισοδήματος, εξαιτίας αυξημένου φόρτου εργασίας, αποτελεί λογικό και δίκαιο αίτημα των λογιστών και των  φοροτεχνικών του νομού Λασιθίου και όχι μόνο.  Οι υποχρεώσεις για τα λογιστικά γραφεία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα με τα προγράμματα που υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα ένας κλάδος να έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και  εξουθένωση. 

Το υπουργείο Οικονομικών προσπαθεί να ανακουφίσει την αφόρητη πίεση με ημίμετρα, όπως την παράταση της προθεσμίας μόνο μέχρι τις 29 Ιουλίου και την παρότρυνση στους φορολογούμενους να επισπεύσουν τις δηλώσεις τους για να μην χάσουν την έκπτωση του 3%  της εφάπαξ εξόφλησης, επιδεινώνοντας περισσότερο την κατάσταση.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]