Ένα νέο ξεκίνημα για τους νέους και τις νέες μας!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους εσάς που καταφέρατε κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες την εισαγωγή σας στα δημόσια Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

            Πολλές ευχές για επιτυχίες, στον νέο κύκλο της ζωής σας, στους νέους στόχους που βάζετε, προσωπικούς και επιστημονικούς.

            Καλή συνέχεια και σε όλους εσάς που δώσατε τον αγώνα σας και δεν καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους τους αυτή τη φορά. Αυτή ήταν μόνο μια μάχη που χάθηκε.

            Περάσατε μια δοκιμασία με τεράστιο ψυχολογικό και δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος εσείς και οι οικογένειες σας. Με την προετοιμασία σας να γίνεται, τα τελευταία χρόνια της πανδημίας του κορωνοϊού, σε συνθήκες καραντίνας και τηλεκπαίδευσης, μακρυά από το σχολείο, τους δασκάλους και τους συμμαθητές σας.

            Τα δύο τελευταία χρόνια, σαράντα χιλιάδες παιδιά από σας, θα μπορούσαν να είναι ανάμεσα στους επιτυχόντες. Τα όνειρα σας ψαλιδίστηκαν από τις πολιτικές που δεν σέβονται τον δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

            Υποχρέωση της Δημοκρατικής Πολιτείας είναι να δίνει σε όλα, μα όλα τα παιδιά, το δικαίωμα στην εκπαίδευση.

            Εμείς, με την επόμενη  κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, που αποκλείει τα παιδιά από την Δωρεάν Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τα μετατρέπει σε πελάτες κολεγίων αμφίβολης ποιότητας, θα την καταργήσουμε!

            Εσείς, κυνηγήστε τα όνειρα σας με πείσμα και αισιοδοξία!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]