Η έλλειψη προσωπικού ταλαιπωρεί εργαζόμενους και πολίτες και στην Εφορία Αγίου Νικολάου

Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης, στο πλαίσιο ενημερωτικών συναντήσεων, συνοδευόμενος από το μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλη Αικατερινάκη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 10 Αυγούστου την προϊσταμένη στην ΔΟΥ Αγίου Νικολάου κ. Τσιγκρή. Στην συνάντηση με την προϊσταμένη της ΔΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ συμμετείχε και η κ. Αργυρώ Πλατάκη

            Κατά την επίσκεψη αναδείχτηκε το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία που είναι η έλλειψη προσωπικού. Παρά τα επανειλημμένα αιτήματα για ενίσχυση σε προσωπικό, δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση από το Υπουργείο και την ΑΑΔΕ, και η υποστελέχωση δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην υπηρεσία .

            Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι πολίτες να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα, καθώς οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες απαιτούν υποστήριξη από ανθρώπινο δυναμικό. Η εφορία αδυνατεί να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις λειτουργίες της, όπως τους εκτός γραφείου ελέγχους, καθώς οι εργαζόμενοι δεν επαρκούν.

            Ο Βουλευτής Λασιθίου θα αναδείξει το θέμα μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και θα στηρίξει όλες τις προσπάθειες για ενίσχυση της υπηρεσίας σε προσωπικό.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]