Συνάντηση Θραψανιώτη με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου

Τον Νέο αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Τσιριλάκη Μιχάλη επισκέφτηκε ο Βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης και τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λασιθίου Γιώργος Καλλιντέρης και το μέλος του συντονιστικού και υπεύθυνη Τουρισμού Μαρία Καφετζάκη.

Ο βουλευτής συνεχάρη τον Αστυνομικό Δ\ντη και ακολούθησε μία εγκάρδια και ανοικτή συζήτηση. Αναφέρθηκε στα καθήκοντα των αστυνομικών τονίζοντας ότι χρέος τους είναι να είναι δίπλα στον πολίτη και κατά των παραβατικών συμπεριφορών. Επεσήμανε επίσης ότι οι αστυνομικοί εκτός των καθηκόντων τους, έχουν και δικαιώματα ως εργαζόμενοι και χρέος της πολιτείας είναι να προστατεύει τα δικαιώματα τους.

Συζητήθηκαν τέλος και τα θέματα της στέγασης, μετά την παραχώρηση του οικοπέδου από τον Δήμο, με προβληματισμό για την επιτάχυνση των διαδικασιών, δεδομένου ότι εμπλέκονται δυο υπουργεία, Προστασίας του Πολίτη ( Αστυνομία) και Πολιτικής Προστασίας ( Πυροσβεστική).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]