Επίσκεψη Θραψανιώτη στον Κρούστα

Την τοπική κοινότητα Κρούστα επισκέφτηκε ο Βουλευτής Μανόλης Θραψανιώτης μετά από πρόσκληση του προέδρου κ Γιάννη Βάρδα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ Α. Ζερβός, ο Αντιδήμαρχος κ Γ. Βάρδας οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Βάρδα και Νίκος Καμινογιαννάκης .

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το έργο Ταμιευτήρας Κρούστα -Φράγμα ή Λιμνοδεξαμενή. Στην συνάντηση τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Μ. Θραψανιώτης επισημαίνοντας ότι το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στην υλοποίηση του έργου. Αναφέρθηκε αναλυτικά στην πρωτοβουλία και τις προσπάθειες που έκανε, με τη Διεύθυνση Υδραυλικών Έργων, την Περιφέρεια Κρήτης και την Αντιπεριφέρεια.

Τόνισε ότι το έργο είναι περισσότερο αναγκαίο επειδή ο νομός Λασιθίου είναι ξηροθερμική περιοχή και η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο λόγω της κλιματικής κρίσης και χρειάζεται σύμπνοια και όχι αντιπαράθεση.

Όσον αφορά το κόστος κατασκευής του έργου είπε πως “το κόστος του έργου δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο όταν αφορά ζωτικής σημασίας έργο”. Εξ άλλου δεν αφορά ένα μεγάλο έργο.

Μετά από την συζήτηση προτάθηκε να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης από επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος, ο Βουλευτής, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι της Επιτροπής Κρούστα. Στην συνάντηση να παραβρεθούν επίσης εμπειρογνώμονες, ώστε να γίνει αναλυτική και έγκυρη ενημέρωση για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]